Klubbkläder

CRAFT

Våra klubbkläder finns att beställa på Intersports teamsidor. Beställning och betalning gör du direkt till Intersport och hämtar ut i närmsta butik.

Klicka in i butiken för att se hela sortimentet.

Intersport teamshop
Craft Pro Control Impact W Pikétröja
Pro Control Impact W Pikétröja

Pikétröja i funktionsmaterial med dragkedja i halsen. Optimal ventilation och fukttransport. Ärmar med tight passform. Ergonomisk design för optimal rörelsefrihet.

Craft Isolate W lättviktsjacka
Isolate W lättviktsjacka

Vadderad, vind- och vattenavvisande jacka perfekt för uppvärmning eller som representationsjacka

Craft Community Jr Hoodie
Community Jr Hoodie

Hoodtröja tillverkad i polyester och bomullsblandning. Meshad insida av huvan. Mudd nertill och vid ärmslut.

Craft Pro Control Impact W Kjol
Pro Control Impact W Kjol

Kjol tillverkade i ett stretchigt funktionsmaterial för bästa fukttransport och komfort. Sydd för optimal rörelsefrihet. Innertights med bollficka och elastisk resår i midjan.

Craft Pro Control Impact LS Jr träningströja
Pro Control Impact LS Jr träningströja

Träningströja för barn i stretchigt material för bästa rörelsefrihet på träningen. Meshpaneler ger extra ventilation på utsatta ytor. Svettavvisande teknologi håller ditt barn torrt och bekvämt.

Craft Squad Pant M
Squad Pant M

Squad Pants är en funktionell och skön överdragsbyxa för uppvärmning och nedvärmning. Byxan är gjord i ett polyestermaterial med borstad insida för extra komfort.

Craft Squad Jr Solid T-shirt
Squad Jr Solid T-shirt

Matchtröja i stretchigt funktionsmaterial med mycket god fukttransport och effektiv reglering av kroppstemperaturen för maximal prestationsförmåga.

Craft Pro Control Impact Jr Linne
Pro Control Impact Jr Linne

Funktionslinne med breda axelband och tight rundad halsringning. Stretchmaterial för optimal rörilighet. Meshpaneler för optimal ventilation och fukttransport.