SM-Brons till D60

Söndrums TK´s damer 60-lag knep en bronspeng i SM-slutspelet som avgjordes i SALK-hallen i Stockholm. STK förlorade semifinalen mot slutsegrarna från SALK efter 0-3 i matcher, där tyvärr STK´s damer inte kunde ställa upp med bästa laget. Matchen om bronset vann man mot Uddevalla TK efter 2-1 i  matcher. Grattis!!

Anmälan till höstens träningsverksamhet!

Hej! Välkomna till en ny termin med Söndrums Tennisklubb! Nu är det dags att göra er anmälan till höstens verksamhet. Gå in på vår hemsida www.sondrumstk.se och klicka vidare till länken aktuella kurser. När ni ska anmäla er klickar ni på ”anmälan till kurser”. Vid frågor om verksamheten maila kansliet@sondrumstk.se eller ring, Christian Bergström, Chefstränare…

Herrar 45 tog SM guld igen!

Den 13-14 augusti spelades slutspelet i H45 serien här i Söndrum. I finalen besegrades Stockholms TK med minsta möjliga marginal efter 2-2 i matcher och 4 fler vunna games totalt. I segrande lag deltog spelande coach Mats Malmberg, Fredrik Kristiansson, Peter Aronsson, Patrik Bergwall och Christian Bergström.