Anmälan för Sommatennis v25 och v26 2019 är nu öppen!

Nu finns möjligheten att spela mycket tennis och utföra olika aktiviteter under v 25 och v26. Då vi kommer att anordna dagsläger under dessa veckor. Mer info finns här på hemsidan, under NYHETER där vi har lagt upp informationsblad.

Under denna flik hittar ni all information om vår kursverksamhet. Här presenterar vi de kurser som erbjuds samt vad det kostar att spela. Efter att ha läst igenom denna presentation kan du, med hjälp av det elektroniska anmälningsformuläret, anmäla dig till den kurs som du tycker passar dig bäst.

Anmälan till kursverksamheten ska ske genom vårt elektroniska formulär. Observera att det finns sista ansökan för samtliga kurser. Detta formulär finner ni under fliken Kurser sedan Anmälan till kurser, där ni väljer vilket alternativ ni vill gå.

OBS! Läs kursprogrammet noga före anmälan! Påbörjad kurs innebär full betalning.
Om du vill ha ytterligare information, maila klubbens Klubbchef, Philip Cassel via mail: philip.cassel@sondrumstk.se

Medlemsavgifter 2019

Junior 200:- Senior 400:- Familj 800:-