Anmälan för Vårtermin 2019 är nu igång!

Det är åter dags att anmäla sig till Söndrums Tennisklubbs kurser. Denna gång gäller det våren19. Vårterminens schema bygger på höstterminens.

Under denna flik hittar ni all information om vår kursverksamhet. Här presenterar vi de kurser som erbjuds samt vad det kostar att spela. Efter att ha läst igenom denna presentation kan du, med hjälp av det elektroniska anmälningsformuläret, anmäla dig till den kurs som du tycker passar dig bäst.

Anmälan till kursverksamheten ska ske genom vårt elektroniska formulär. Observera att det finns sista ansökan för samtliga kurser. Detta formulär finner ni under fliken Kurser sedan Anmälan till kurser, där ni väljer vilket alternativ ni vill gå.

OBS! Läs kursprogrammet noga före anmälan! Påbörjad kurs innebär full betalning.
Om du vill ha ytterligare information, ring klubbens Klubbchef, Fredrik Persson på tel. 070-1471153 eller kontakta via mail: kansliet@sondrumstk.se

Medlemsavgifter 2019

Junior 200:- Senior 400:- Familj 800:-