Anmälan för Höstterminen 2017 är nu igång!

Det är åter dags att anmäla sig till Söndrums Tennisklubbs kurser. Denna gång gäller det hösten/vintern 2017-18. Vårterminens schema bygger på höstterminens, men kan uppdateras om några slutar i sin grupp.

Under denna flik hittar ni all information om vår kursverksamhet. Här presenterar vi de kurser som erbjuds samt vad det kostar att spela. Efter att ha läst igenom denna presentation kan du, med hjälp av det elektroniska anmälningsformuläret, anmäla dig till den kurs som du tycker passar dig bäst.

Anmälan till kursverksamheten ska ske genom vårt elektroniska formulär. Observera att det finns sista ansökan för samtliga kurser. Detta formulär finner ni under fliken Kurser sedan Anmälan till kurser, där ni väljer vilket alternativ ni vill gå.

För att säkra sin plats till hösten är ni välkomna med din anmälan innan den 30 augusti efter detta går anmälan ut. Det är inte säkert att det finns platser kvar vid efteranmälningar under hösten.

OBS! Läs kursprogrammet noga före anmälan! Påbörjad kurs innebär full betalning.
Om du vill ha ytterligare information, ring klubbens Klubbchef, Fredrik Persson på tel. 070-1471153 eller kontakta via mail: kansliet@sondrumstk.se

Medlemsavgifter 2017

Junior 150:- Senior 300:- Familj 600:-