Kids-tennis

• Denna grupp riktar sig till barn i åldern 4-6 år. Målet är att barnen ska utveckla motoriska färdigheter med hjälp av bollar och racketar. Stora delar av tiden ägnas åt spring och lek med och utan bollar. Träningarna sker på lördagar under 40 min i åldersindelade grupper. 10 tillfällen under höstterminen.

Play & Stay, Mini

• Tennisskolan riktar sig till barn mellan 5-8 år som tidigare deltagit i Kids-Tennis, är nybörjare. Här är målet att barnen får lära sig tennistekniken på ett lekfullt sätt. Spel sker med skum/röda bollar. Lite introduktion till matchspel förekommer och det finns även möjlighet att delta i klubbens minitennistävlingar och andra aktiviteter.

Play & Stay, Midi

• Tennisskolan är en grundläggande tenniskurs för nybörjare eller barn som spelat lite tidigare och är 7-10 år. Denna grupp tränar med orangea bollar samt anpassad spelplan. Mest fokus ligger på teknik, eget spel och matchspel med regler.

Play & Stay, Maxi

Tennisskola

Tennisskola är för juniorer mellan 11-18 år. Tränar med vanlig tennisboll. Träningen inriktar sig på teknik, rörelse och glädje.

Utvecklingsgrupp

• Denna grupp riktar sig till ungdomar som tränar flera tennispass i veckan och även är med på klubbens fyspass. Deltar aktivt i klubbens egna tävlingar samt seriespel.

Tävlingsgrupp +

• Tävlingsgrupp + riktar sig till de spelare som tränar tennis 4-5 pass i veckan
  • 2 obligatoriska fyspass i veckan .
  • Teoripass (kost, mentalträning, taktik, teknik mm.)
  • Regelbundet är med i nationella tävlingar (ca 15-20 per år)
  • Träningsdagbok
  • Tävlingsplanering
  • Deltar i klubbens serielag

Vuxentennis

• Tennisträning i grupp för vuxna, 19 år och äldre. Träningen omfattar teknik, rörelse och glädje.